De beste wensen!

De beste wensen!

De feestdagen zijn weer achter de rug, het nieuwe jaar is begonnen. De medewerkers van Sound of Data wensen u dan ook een gezond en voorspoedig 2016. Rond de kerstdagen was het extra druk met een aantal goede doelen acties, waar wij met plezier aan hebben meegewerkt.

Knoopgala
Allereerst was er het Knoopgala van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten op woensdag 23 december. De show werd gepresenteerd door Paul de Leeuw en er waren hartverwarmende optredens van bekende Nederlanders als Gers Pardoel, Willeke Alberti en Gerard Joling samen met verstandelijk gehandicapte artiesten. Nieuwe donateurs konden zich aanmelden op het gratis nummer 0800-1110. De calls werden door Sound of Data gerouteerd naar het call center in IJsselstein. De show werd op 2e kerstdag herhaald, ook toen waren de lijnen weer geopend en konden kijkers bellen om zich aan te melden als donateur.

Serious Request 2015
Donderdag 24 december was de slotdag van Serious Request 2015. De finale avond met verschillende optredens werd weer live uitgezonden op NPO3. De deuren van het Glazen Huis gingen rond 21.15 uur open waarna Dj’s Giel Beelen, Paul Rabbering en Domien Verschuuren naar het podium aan de andere kant van het centrum van Heerlen werden gereden. Hier werd het fantastische eindbedrag van € 7.562.985,- bekendgemaakt. Met dit bedrag gaat het Rode Kruis keihard aan de slag met projecten om jongeren in oorlogs- en conflictgebieden weer een kans op een toekomst te geven. Deze laatste avond kwamen veel extra donaties binnen. Sound of Data verzorgde de routering van alle binnenkomende gesprekken naar de verschillende callcenters in het land.

Knoopgala 2015

Serious Request 2015

Serious Request 2015

 

Eindstand Serious Request 2015