We zijn trots te kunnen melden dat wij in 2016 gecertificeerd zijn voor ISO 9001:2015. Na het uitkomen van de nieuwe ISO 9001 norm in september 2015 hebben we ons kwaliteitsmanagement direct aangepast aan de eisen die de nieuwe norm stelt. Daarnaast is ook ons certificaat voor de ISO 27001:2013 verlengd.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor het Kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Het Kwaliteitsmanagementsysteem is met name gericht op de klantgerichtheid & -tevredenheid (voldoen aan klant eisen/ wensen), het voldoen aan de wettelijke eisen, het voldoen aan de bedrijfseigen eisen en het beheersen en verbeteren van de processen en activiteiten.

ISO 27001

ISO 27001 is een internationale norm voor het Informatiebeveiliging managementsysteem van een organisatie. Het managementsysteem is vooral gericht op de veiligheid van de digitale gegevens van de organisatie, het voldoen aan wettelijke en andere eisen, het voldoen aan de eigen criteria voor veiligheid van data/ informatie en het beheersen en verbeteren van de processen en activiteiten op het gebied van de data/ informatie beveiliging.

Middels deze hercertificering tonen we aan dat we de (inter)nationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement nog steeds waarmaken.

ISO hercertificering